Vill ni hyra växter till ert kontor? Klicka här.

Växtuthyrning i Stockholm

Vi på Sthlm Grönt skapar ett grönare Stockholm genom att hyra ut vackra växtinstallationer till kontor, hotell och offentliga miljöer. Vi erbjuder alltid våra kunder löpande skötsel med garanti på våra företagsväxter. Sthlm Grönt är ett trevligt familjeföretag som håller absolut högsta kvalitet både vad det gäller växter och service. Vi är väldigt flexibla och snabba när det kommer till nya idéer och leveranser. Vi tycker mycket om vårt arbete och lovar att ni ska bli lika nöjda som alla våra befintliga kunder.
 

Vi hyr ut växter, inreder kontor och hotell med blommor och grönska på ett vackert och modernt sätt.

 

Företagsväxter

Kontakta oss om ni är intresserade av att få ett grönare och friskare kontor. Vi hyr ut eller säljer växter i krukor som matchar övrig inredning. Vi har lång erfarenhet av växter och inredning. Vi väljer ut och köper in tropiska växter direkt från odlare i Holland men även från svenska odlare, när det gäller säsongsblommor till sommar- och vinterplanteringar. Vi arbetar så miljömedvetet vi kan och eftersträvar att företaget ska ha en så liten negativ miljöpåverkan som möjligt.

Att välja ett grönare kontor med hjälp av växtuthyrning har många fördelar. Det finns undersökningar som visar att människor som är omgivna av växter fungerar bättre, är gladare och lider i mindre utsträckning av stress och ångest. Det är stor skillnad på ett kontor som har växter mot ett utan. Levande gröna växter hjälper oss både med luftrening, luftfuktning och ljuddämpning och minskar förekomsten av damm i lokalerna. Rent estetiskt livar det så klart upp receptioner, konferensrum, kontorslandskap och matsalar med vackra blommor, träd eller växter. Vi hjälper gärna till att ta fram krukor i ett företagslogga för att få en tydligare profil eller kanske välja ett tema på växterna t.ex. Nordiskt, Asiatiskt eller stilrent.

Växtuthyrning

Är ni intresserade av att hyra växter till ert företag börjar vi med att vår duktiga växtinredare tittar på era förutsättningar i lokalen. Efter det får ni ett förslag på växtinredning som skulle passa perfekt hos er. Självklart är detta kostnadsfritt och helt utan köptvång. I våra hyresavtal ingår skötsel av växterna och ni kan därför slappna av och bara njuta av er nya gröna miljö. I våra skötselavtal ingår växtgaranti vilket innebär att vi byter ut växter kostnadsfritt ifall de blir dåliga eller helt enkelt dör.

Befintliga växter

Om ni redan har växter kommer vi gärna och tittar till vad som behövs göras och sedan är det upp till er om ni önskar anlita oss för en ”renovering” av era växter eller om ni vill att vi regelbundet sköter om dem.