Hyra krukor

Här har vi samlat några av våra vanligaste krukor vi använder i vår växtinredning i Stockholm. Dessa krukor finns i flera olika storlekar och modeller vilket gör att vi kan få till spännande kombinationer i vår inredning.  Ett träd blir snyggt i en låg kruka medan mindre växter gör sig bra i höga krukor. Våra krukor har dessutom innerkrukor vilket gör att de är hundra procent täta.

Växtinredning med skötsel och garanti

Vi på Sthlm Grönt hyr ut snygga krukor tillsammans med vackra växter i olika hyresavtal som ni kan läsa mer om under fliken tjänster, det ingår skötsel och garanti på ett hyresavtal. Vi säljer även krukor och växter till företag och privatpersoner där plantering av befintliga växter även kan göras. Vi hyr också ut krukor tillfälligt till mässor eller event som t ex en konferens.
Hör gärna av er till oss om ni är intresserade av någon kruka så får ni uppgifter om material, storlekar och vad de kostar. Många av våra krukor går att få lackade i önskad färg, vilket är bra om man vill matcha företagets loggotyp t ex i en reception. Det går också att foliera ytskicket på krukorna för att få olika finish.
Som i allt annat går det även trender inom växtinredning, vad som gäller nu är mycket naturmaterial som betong och sten. För att det ska bli smidigt att använda dessa krukor har de tagits fram i material som lättbetong, lättcement och fiberstone, de har ändå behållit sitt gedigna utseende.

Golvkrukor

Håll musen över bilden så ser ni namn och storlek på krukan eller klicka upp bilden.

   Fönsterkrukor

Växttavlor

Växtlampor

Babylone Babylone

Vi säljer Grennworks växtlampa Babylone. 
Modern design i svävande ampel.
Babylone är en glasampel med plats för växter. Den finns i 40 eller 50 centimeter med öppningar där växter kan hänga ut.