Christian putsar på en Schefflera i finaste form. Christian putsar på en Schefflera i finaste form.

Hyra växter

Vi hyr ut eller säljer växter till kontor, hotell, offentliga miljöer. I hyresavtalet ingår en löpande service av växterna. Vi på Sthlm Grönt lämnar alltid en växtgaranti vilket innebär att ni inte behöver skaffa några nya växter så länge ni har avtal med oss. Växter som inte håller sitt skönehtskrav byts ut kostnadsfritt. Vi jobbar bara med produkter av högsta kvalitet från noga utvalda leverantörer. Ni hittar en del av vårt sortiment under växter och krukor men hör gärna av er om ni söker något specifikt då vi inte har med allt vi kan erbjuda på vår hemsida. 

Snittblommor
Vi erbjuder färdiga buketter eller lösa snittblommor som levereras direkt till kund.

Växtskötsel - Skötselavtal
Vi sköter om era växter regelbundet oavsett om ni redan har befintliga krukväxter eller om ni köper eller hyr nya växter från oss. Med vår service håller sig växterna alltid rena och fräscha och de får bästa tänkbara skötsel.

Växtväggar
Vi hyr ut eller säljer växttavlor, Live Picture, som installeras på vägg i olika storlekar och färger. Se bilder under fliken Växter. Vi erbjuder självklart också service av växtväggar för att de ska hålla sig fina hela tiden.

Konstväxter
Vi hyr ut eller säljer konstväxter installerade i matchande krukor. Hör av er för bilder och priser.

Uteplanteringar

Vi planterar och sköter om uteblommor och säsongsväxter i krukor eller fasta planteringar i trädgårdar och på terrasser. 

Vi tipsar om bästa växtvalen till årets alla årstider.

Säsong

Vi designar installationer efter kundens önskemål, det kan vara allt från majstång, påskris, skördemarknad till juldekorationer och julgranar i olika stilar. Vi ordnar julklappar eller gåvor som korgar med handplockade delikatesser, exotisk frukt mm som vi dekorerar och kör ut.

loading...

Sthlm Grönt gillar att matcha växter och blommor med övrig inredning.