Hyra växter

Här ser ni ett urval av alla växter vi använder oss av i våra växtinredningar. Önskar ni hyra växter till ert företag, mässa eller event i Stockholm är det bara att kontakta oss så tar vi fram den bästa lösningen tillsammans med er. Vill ni hellre köpa växter och krukor till ert företag eller till ert privata hem så löser vi självklart det.

När ni hyr eller köper växter hos oss så tar vi på oss hela ansvaret från inredning till skötsel. Vi arbetar endast med kvalitetsprodukter från ledande leverantörer i Sverige och Holland.
När ni hyr eller köper växter av oss ingår ett serviceavtal som innebär att vi tar fullt ansvar för att era växter fortsätter hålla sig gröna och fina och må bra i era lokaler. Våra kunniga växtskötare utför regelbunden service av era företagsväxter. Vi ser till att krukväxterna dammas av, vattnas och beskärs. I våra skötselavtal ingår alltid växtgaranti, vilket innebär att era växter byts ut till nya plantor om de växer sig för stora, blir fula eller dör.

Vill ni pryda ert kontor eller arbetsplats med vackra gröna växter är det bästa att vår växtinredare får komma och titta på lokalen. Det är viktigt att man sätter rätt växt på rätt plats. Vissa blommor vill ha en massa solljus medan andra hellre trivs en bit in i rummet eller i ett norrfönster. Kontakta oss om ni är intresserade av att hyra eller köpa växter så får ni en kostnadsfri offert helt utan köptvång på vad som skulle passa bäst hos er!

Hyra golvväxter

Klicka upp eller håll musen över bilden så ser ni växtens namn.

        Hyra fönsterväxter

Hyra växttavlor

Hyra Växtlampor

Babylone Babylone

Vi säljer Grennworks växtlampa Babylone. 
Modern design i svävande ampel.
Babylone är en glasampel med plats för växter. Den finns i 40 eller 50 centimeter med öppningar där växter kan hänga ut.